együgyű mondóka
zacskóba préselt reggelek
csuklómban késhegy szendereg
üreg lettem magam körül
belül minden na hová röpül
karmám pont egy madártetem
vigye ki innen ha megkérhetem
szívkamrámban polcok lekvár
penésznek pont jó vagyok már
na de kérlek mégis mit gondolsz te?
verset hányva ide ne sétálj be
vártam vártam még egy óra
kráter nőtt a mellkasomra
kigurult a szívem na tessék
csókszörnyeket ezzel etessék
futok rohadok keresztül a városon
kilátszik belőlem a halál álmoson
talán ezért elhajolva
néznek rám mint karambolra
reggelente szűk kockás ingem
csillag- és gennyfolt rajta bőven
milyen esküvői a csuklód - mondták
és elém toltak egy felvágott tortát
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-04-24 18:05:07
Utolsó módosítás ideje: 2012-04-24 18:05:07