Mi hát az igazság ?
Ha lehet jelkép a Nap
fa kérgébe vésett szív két névvel
A különbözőség meg
spárgán lógó zöldség
utána öreg teknősbékánk lépdel
Mert lehet csinálni úgy is
hogy tudod mi a vége
de nincs jobb
vagy rosszabb
ha már felírtad az égre
Ki mondja el
mikor eltűnik az értelem
hogy lehet egy lapon
több mint a végtelen