Mesevers
Túl az Óperencián van egy kis házam
Benne minden csoda megfér egy szobában
Vendégem, a Király - régi jó barátom -
legkisebbik fia vigyázza az álmom
Nagy mágus jár hozzám kipihenni magát
Nem látta még ember legfeljebb a nyomát
Ablakot varázsolt a nappalim falára
Tükörrel lepett meg, mert ráismert magára
Kertemben a virágok illata mese
Lepkéknek suttogják ne hallja senki se
Létezik egy világ, amit nem képzelünk
ott nem hiszik el rólunk azt se hogy létezünk
Itt csillagok szállnak az esti dagályra
Várunk, hőseinkről hírmondó madárra
Hallgatjuk a tűzben mosolygó csendet
Parázsló szemekkel csodáljuk a rendet
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-04-14 11:02:31
Utolsó módosítás ideje: 2012-04-14 11:02:31