elástalak
milyen jól hajlik derekam
arrébb hajítom a köveket
kicsi játéknyomda a kert -
idei sarakat recéz bele cipőm
gondolkodtam a tavaszon:
a hangod kicsi lesz
ültetek föléd majd
sáfrányt, primulát, nárciszokat
te meg deszkaközöket tartva
énekelsz