IGE(n)
Különös érzések áramlanak át a testemen.
Öklömnyi egyházamhoz tartozol. Gazdag
vagy és hites, van két létpitvarod, két élés-
kamrád s közöttük buzgó véráramlatok,
bár most éppen a sövényen túlról jöttél,
koszorúereimen pengetsz furcsa dallamot.
Lassan keringőzni kezdünk billentyűimen,
már dal fut bennem, közös szerzemény, mi
mégis csak saját - tér tűnik, pillanat sehol,
világomon vezetlek át. A bal kezem egyik
legszentebb ujjához vezetve büszkén sodor
az ár, magadnak mutatlak meg éppen; szép a
koronád. Ez az ujjam a te királyságod; szerelmi
véna-kikötő. Itt vetkezik a lány és öltözik a nő.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-03-14 18:18:24
Utolsó módosítás ideje: 2012-03-14 20:07:39