Közmunka-programozás
Tavasz van, mindenképpen az, a patak parton
bozótot ritkítanak. Nem tartom valószínűnek,
hogy valaha megértem a közmunkaprogram
valódi lényegét; harminc ember annyit halad
adott hónapban, amennyit két szorgos délután
haladok másodmagammal én. Persze nem az
én dolgom elrendezni ezeket a mai szociális
ügyeket, de azért egy kérésem volna; Legalább
ne a kertembe dobálják azt a sok dekásüveget!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-03-12 11:18:08
Utolsó módosítás ideje: 2012-03-12 11:18:08