Válaszvers (galamblelkűnek)
(galamblelkűnek)
Hiszen tudod, a lelkem egy madár, mi
mellkastájt testemben ágról - ágra száll.
A szívem? A szívem testem pályaudvara,
amelyben megpihen megannyi szorgos,
izzó érvonat, a testem csak szövetséges -
elárvult kósza pillanat. Lesz majd; kisiklik
bennem minden kis vagon, kiürül az összes
sejtjeimmel túlzsúfolt peron, de én biztosan
tudom, az utolsó szerelvény soha meg nem
áll, mert Isten kalitkája az és abban élek én,
a végidőkben is tudatára ébredő madár.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-03-09 10:54:34
Utolsó módosítás ideje: 2012-03-09 11:15:07