ma újra túlcsordultan
szerettem magam
nikotin kaja net-
függőség verstől
versig három perces
zökkenőmentes ideg
vagyok mikor rám
csörögtek mától
fizessen meg az
Isten önnek nincs
slussz meg poén csak
verejtékszagú hajnal na ezzel
tessen barátkozni éjjel
meg nappal ha belefárad
kezdje elölről rímtől
rímig rém és szép
az élet néhány szóköz
és sok-sok
szünet