- szeretsz vagy nem szeretsz -
Tavasz jön, már magamra beszélhetlek.
Lekerül a sapka meg a sál, márciustól
balra fésülöm a hajam, aztán jöhet a nyár.
A bőröm lassan lebarnul, egészen rövid
szoknyákban járok majd az úton, s mert
Budapest nem érintett meg igazán soha,
én bizony mezítláb sétálok oda, ahová
az első nagy találkozás okán megyek, de
te ugyan ne keseregj, amiért egy ennyire
vidéki lányt szőtt időd köré a sors, hiszen
végül te is leveszed a cipődet, amikor egy
vidám szökőkút peremén egyensúlyozom.
Már most tudom, magammal rántalak, ha
dőlök s te elsőre igen bosszús leszel, de aztán
neked adok pár elkallódott régi mondatot, a
végén egészen belehalkulok, hogy időd legyen
megtörni a kétes perceket, amelyben akácfa-
levelek nélkül kutatom az arcodon, hogy
- szeretsz vagy nem szeretsz -
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-02-21 14:10:24
Utolsó módosítás ideje: 2012-02-21 14:10:24