Dilemma.
Nem értem, miért kell koszorút venni a piacon.
Gyertyákat állítani rá.
Nem gyújthatom meg soha.
Anyu azt mondja, elégnek a bűnök.
Nyáron nagyon sok hangyát
ütöttem le kalapáccsal.
Az ellenségeim voltak.
Kérdeztem, az már rossz dolog?
Mosolyogtak rajtam.
Valamit ki kell találnom,
hogy én is gyertyát gyújthassak.
Csak még azt nem tudom, ki fog segíteni benne,
hogy bűnös legyek.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-02-19 14:17:11
Utolsó módosítás ideje: 2012-02-19 14:17:11