Mindörökre
Szeretlek. Tanulj meg engem kívülről-belülről egyaránt,
aztán szavalj el magadban ezerszer is, mint felelés előtti
alsósok az ország himnuszát! Kívánlak. Markolj belém,
mint lisztjébe a gondos pék keze! Ne moss le magadról
s ígérem; nem moslak én se le! Örökre válassz, ne csak
e létre! Az ember teste eszköz, semmi más. Hinni kell az
örökké összetartozásban, különben válóper minden halál!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-02-13 08:13:00
Utolsó módosítás ideje: 2012-02-13 08:13:00