belső útvesztő (módosított)
házad inog. mindent unsz. borzasztó nehéz
egyetlen dologra koncentrálni. kusza minden.
se víz. se kenyér. csak falak. iszonyú nehéz.
amúgy. világosabb éjszakákon rendesen alszol.
máskor azt képzeled. a Holdon a tengerek
túl sósak. egy kép az álom-múltból. tovább
a végtelennek látszó folyosón. szórványos
hideg fény. ameddig a szem. székek szabályos
rendben. szélből font árnyék karcolja bőröd. ahogy
magával ragad homokot. nejlont. papírt. ritkán
beszélsz. minek. kinek. nincsenek válaszaid.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-02-11 21:59:19
Utolsó módosítás ideje: 2012-02-13 19:52:49