Noteszlap
Mikor győzni akartam,mindig veszítettem...
Mikor megfogtam,mindig túlszorítottam...
Ma nem akarom hát életem problémáit egyszerre megoldani.
Ma nem fogok senkit sem bírálni, kajánul vigyorogni a háta mögött.
Ma én leszek az aki hallgat.
Ma lehajolok az elhullajtott dolgokért.
Ma megjavítom a fűnyírót.
Ma megbocsájtom a szeretteim ellen elkövetett bűneimet...nekik!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-01-31 20:28:07
Utolsó módosítás ideje: 2012-01-31 20:28:07