Átértékelés
Most nagyon örülnék annak a szúrós anyagból kötött
zokninak, mama, bár tudom, nem értékeltem igazán
soha, de pont akkor boldogultál meg, amikor még azt
hittem, hogy a pénzed nyugdíjfán terem, gyakrabban
látogattalak meg hónap közepén, gondolván - elég idős
vagy a létrázáshoz, majd a termést leszüretelem. Mama,
most jól kéne kijönnöm ebből a megemlékezésből, szóval
nem beszélek arról, hogy gyakran mondogattam hazafelé
az úton, egy ezressel szúrtad ki a szemem. Elég legyen annyi,
megbántam pár dolgot, a kötött zoknikat ma nagyon szeretem.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-01-31 09:12:47
Utolsó módosítás ideje: 2012-01-31 09:22:57