Gondolatom a másságról
- Hosszan -
Van egy barátom, vonzódik a saját neméhez.
Nekem beszélt először erről és ezzel nem lepett
meg. Testvéreként szeretett mindig és én is éreztem
benne ezt a testvért. Jó ember, valóban az, ellensége
csak látszatbírák között akad. Nem ismerik, tipikusan
előítélik őt, pedig tudhatnák, gyakorta nem rosszabb az,
aki másabb, megfelelni a külvilágnak manapság nehéz,
könnyű egymás elé dobni; Én bezzeg ennyit, te meg
csak annyit érsz! A fiam tíz éves, elvárt normákhoz
méltón működik. No lám, még én is ítélkezem, pedig
ahogyan most szeretem, így szeretném akkor is, ha
… Szükséges lenne minden fejbe egy édesanya!
- Röviden -
Szeretném a fiamat, akkor is, ha…, hisz
másként érezni baj, ha tud egy édesanya.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-01-27 10:25:27
Utolsó módosítás ideje: 2012-01-27 10:25:27