Lobotómia
(Ajánlom: magamnak.)
Huszonhárom éve már, hogy együttélünk,
Megszokom már lassan minden hülyeséged;
Összecsiszolódtunk: én a rács, te zár.
Ó, te gyámoltalan, esetlen... te gyermek.
Néha már majdnem, majdnem megszeretlek;
Szép pár vagyunk mi: két fogolymadár.
Közös kalitkánkra rádobom kabátod;
Sikoltoznak bennem tönkreroncsolt érvek.
Megbocsátottam bár, nem vagyunk barátok;
Ha tehetném, biztos megölnélek.
Nincs irgalom, és nem kárpótol semmi.
Ami jót hoztál, azt kétszer visszavetted.
Hallgatok. Csöndemmel önmagamba vágok,
Csak hogy ne létezzek soha többé benned.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-01-24 21:25:19
Utolsó módosítás ideje: 2012-01-24 22:42:53