Pálhoz írt első levelem
...a férfi tiszteletéről.
Kibogoztam a hajam és a törvényt. Döntöttem,
tovább növesztem. E fátyollal leszek a férfi éke,
kit saját képmására teremtett az Úr. Hiszek neked,
Pál. Elhiszem és elfogadom, hogy Teremtőnk a férfi
uralma alá állította a nőt. Köszönöm az egek földre
szállt csodáját, mely a vajúdásban szenteli meg
a nőket, valahányszor világra hozzuk őt.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-01-16 09:12:46
Utolsó módosítás ideje: 2012-01-16 09:12:46