Szerdai (lükebókaság)
Ma ennyi a szerelem. Nem több a levendula illatú fürdősónál,
ami, ha közvetlenül nem érint, egészen elfogatható anyag,
hiszen materiális ez az egész hazugság, de, ha nem így lenne, ez
a kultusz mindenképpen az. Kád szélén újabb látomás, egy
kivénhedt fűszer fiam használatában. Csak egy apró pillanat
és elkeveredik a levendulával. Gyümölcs terem, színes,
egészen érzékeny pára, kínok nélkül jön világra a fürdőszobába.
Kérésznél jóval csököttebb életet él és mint a húr, ha pattan,
némi hangot ad, azt sem tudod, hogy biztosan létezik, de mégis
megmarad, mint a buborékok százai, ha tornyosulnak vízsugár
alatt - valóban fürdősó a szerelem, egészen sebezhető anyag.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-01-11 20:27:35
Utolsó módosítás ideje: 2012-01-11 20:31:27