Szótádeszi sorral ideért már ez az év is,
édes Ati-tillám emiatt most gratulálok,
légy fönt guruló Hold, ne a hegyről lemenő Nap,
élj jól, virulens légy, meg a zászlórud is álljon,
attikai sóddal izesítsd még köreinket,
kívánja a régi, ama nyóckerbeli pajtás.