azon gondolkodom, hogy
újévi fogadalomként
nem fogadok meg semmit,
de azt nagyon. górcső alá
veszem a napokat. voltak
jók és kevésbé azok. el-
szálltak. akár a gondolat. be-
folyásolhatnék néhány
pillanatot. nem teszem meg.
ellenem szegülnének
szinte véletlen.