Oroszlán (szecessziós gyakorlat) (2011)
Tavasz, virág, aranyhorda,
Cifra, miért nem írsz ma, néma,
Álomban omló hasisfátyol,
Reggel körbejár a basszustéma.
Bús, borongós, bamba-bam-bam,
Holdas éjjel almaviasz lettem,
Szívkamrában vér és arany,
Papírpénzzel fizettem.
Aloé, édes bor bürokpohárba,
Szecesszió, rímhányó, keserű a verse,
Parfüm, hőség, izzadt testek,
Fesse meg a Szinyei Merse.
Hajban balzsam, égő sörény,
Lila vadat néz, tüköroroszlánnal,
Mellém ültél, de miért nem szóltál,
Combján penget basszusgitárral.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-12-19 11:03:53
Utolsó módosítás ideje: 2011-12-19 11:04:59