Bűbáj, ha fáj
Magamban kételkedni olykor sokkal rosszabb,
mint más(ok)ban, mert másokról azt gondolhatok,
amit csak akarok, de magamról, ha elmerengek s
jóakaratomhoz vetem a rosszakat, eredménytelenségnek
érzem még a dicsőséget is, mintha csak egy befejezetlen
mű lennék a jó Úr asztalán, aki sokat satíroz, radíroz
és amikor karcol a grafit tátva marad a szám - olyankor
a gondolataimnak azt a címet adom: Bűbáj, ha fáj.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-11-30 09:02:56
Utolsó módosítás ideje: 2011-11-30 09:12:15