Modortalan donor
...létköltészet.
Már egy hónapja eltökéltem, hogy lélekhajlékokban szeretnék plagizálni.
Rengetegszer beleképzeltem magam az eredeti szerző szerepébe, hogy
vajon szövetazonosság esetén örül-e majd a hírnek vagy szellemi tolvajnak
címezve feljelentést tesz ellenem a mindent áthatónál, de tegnap, amikor
vénámba mártózott egy vékony tű hegye és a nővér megkérdezte, kellemetlen-e,
a fecskendőket kórtermeknek láttam, a vattacsomókat meggyötört anyáknak,
akik fekete filctollfolyosókon fel-alá sétálgatva a megfelelő őssejt donorra várnak.
Estig boldogan fájdogáltam még a tűszúrás helyén, borogatva csitítottam háborgó
sejtjeim, és csak félálomban nyugtáztam, hogy, amit elkezdtem, egy vérrel írott vers -
valószínűleg a világ legboldogabb létköltőjévé tehet, ha egyszer befejezem.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-11-23 10:28:28
Utolsó módosítás ideje: 2011-11-23 10:46:51