Pokol szörnyei tesznek naggyá,
szavamban élő ősi vér zubogása
élteti asszonyságom.
Nincs férfi, akit ne érintene meg
a bennem lobogó tűz.
Hiszek egy Istent, ki bennem él
hiszek egy embert, aki vagyok.
Hiszek lángokat izzító valómban.
Nincs senki, ki engem megadásra késztet.