ima helyett
gyanú-szürke lepedők lobognak az égen
nagy száját tátja az éhes kályha fázom
nincs villanyom tüzelőm nincsen semmi pénzem
mondd apu kit és mért hagytatok egyedül
még imádkozni sem tudok nincs is már kihez
fájdalmam csüggedő fekete madarai
kopasz ágon meg a hold kongó üres serblije
azt nyöszörgöm hogy nem bírom tovább
felöklendez a táj kegyetlen szeretőket
hegyes tű a lelkiismeret műti az arcot
huzat lepi nyitott szívemet bűneim gőze szivárog
utcák terek asszonyok gyermekek pótanyák üres kádak
mint egy feltúrt rendetlen őszi mező úgy áznak
jaj édesanyám
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-11-15 16:03:19
Utolsó módosítás ideje: 2011-11-15 19:43:00