Batyumból
...fiamnak.
Jegyezd meg, fiam: Aki hitében ép,
annak az sem fáj, ha nem is egész!
Tanulj fiam! Nehéz a lecke.
Ahogyan szeretsz, úgy vagy szeretve.
Tapasztald meg, milyen az élet!
Magad írod a saját mesédet!
Gondolkodj fiam! Szolga az elme.
Mindent megad, mi meg van teremtve!
Érezni tanulj! Látni kevés.
Sötétben is - Benned a fény!
Csendben a bánat, hangban a dac.
Emberként, de angyal maradj!
Egy az Isten... mindig veled.
Amíg csak élsz: Szeress!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-11-12 11:54:16
Utolsó módosítás ideje: 2011-11-12 11:54:16