Petz György
Múzsa-dal
Mert múzsa a kellés
Múzsa a gyötrelem,
Írni kell, írni szerelem;
Amennyit kiszorulsz,
Ebből az életből,
Amennyit elárvulsz ebben
Az életben, Múzsa
Segít meg hűves leplével,
Időből kiemel.
Halk Múzsa, aki bölcs,
Múzsa, kihez fordulsz,
Nem szól, de szólalást
Készít ki belőled, lásd, mi
Voltál belül, mással
Ez összeköt, fohász se kell.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-11-08 23:07:26 Utolsó módosítás ideje: 2011-11-08 23:07:26
|
|
|