Egészség kellene
(Egy pizza étlap margórája)
Eszem én zabpelyhet, csírákat, füveket
Iszom én gyógyvizet, gyógyteát eleget
Szedem a drazsékat, löttyöket, porokat
Szívesen innám a jóféle borokat
Don Pepe, Pizza Hut kínálja pizzáját
Terhelve a vendég epéjét, s a máját
Gyarló mód gyötrődöm, nem tudom, mit tegyek
Magyarost, szalámist, vagy inkább ne egyek
Feleség megvan már, egészség kellene
Nem mintha gyógyszerre többé nem tellene
Mérem a súlyomat, vacsorám kérem én
Muszáj majd mozognom, mert nem lesz költemény
Életem alkonya, remélem, messze van
Testemben lelkemnek jókora helye van
Sorsomat, jővőmet sajnos nem ismerem
Gondjaim elűznöm, segítsél Istenem
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.