Változások kora
Anyu azt mondta, várni kell Jézust.
Tőle lehet kérni mindenfélét.
Kocsit, könyvet, katonát.
Nem tudom, anyu mit akarna,
soha nem szólt róla,
én meg nem mertem megkérdezni.
A felnőttek olyan hallgatagok. Furcsák.
Szeretném, ha nekem is lennének titkaim,
és nem kellene mindent elmondanom.
Szeretnék én is felnőtt lenni.
Inkább ezt fogom kérni Jézustól.
És nem azt,
hogy legyen az apukám.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-11-01 19:02:24
Utolsó módosítás ideje: 2011-11-01 19:02:24