Mary Szú
Ó, Mary Szú!
Sercegésed szebben száll a szélnél,
és Hercze nem múló herce - hurca.
Ó, Mary Szú, abban ott az élet kelyhe,
te vagy Mary szívem szerelme!
Mennyit áskálódtam fában,
míg végül a görcsben rád találtam!
Mary Szú, ne mondd, hogy nem szeretsz,
különben földbe harapok fa helyett!
Ó, Mary Szú, bár láttál volna a csatában,
amikor kardélre hánytam annyi fatapaszt!
Mary Szú, ha nem értékeled a tetteim,
nem élem meg a tavaszt!
Mary Szú, érted rágtam át magam a padlón,
érted másztam fel e hegytetőre!
Ez a kredenc nagyon magas, de
én akartam lenni Mary szeretője.
Most aztán itt vagyok zajos szerelmem,
Ó, Mary Szú, ne bánts!
Kirágok itt egy jókora lyukat
és máris elkészül a ház.
Ó, Mary Szú, miért könnyes a szemed?
Oly viaszos tekinteted!
Mary, hallasz ???
Ó, Mary kedvesem! Legyen átkozott a lakk!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-10-30 08:21:12
Utolsó módosítás ideje: 2011-10-30 08:21:12