Szerelmed csak teherbe ejtene, minden
gondolatodnak rajtam lógna fél szeme.
Félelmek szövődnének át a perceken,
mintha erő felett történnél meg velem.
Hasadt tudatú gyilkos óvóhelye a tested,
már születésed pillanatában belélegezted.
Vele nem záródhat másképpen a kör;
én örülök - te ölelsz - ő meg öl.