Angyalok tavánál
Tegnap végre rátaláltam az angyalok tavára.
Érkezésemkor éppen egy dundi angyal csobbant a fénybe,
s akár a tóba dobott köveket ölelve temető fodros vízkörök,
lángoló karikák születtek a dundi angyalka körött.
Sosem láttam szebbet ennél. Egy dimenziót váltó aranyban
tündöklő fénykarika került a nélkülöző kisfiú fejére, míg a
többi angyal vidáman lubickolt könnyektől csillogó szemébe.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-10-16 10:56:57
Utolsó módosítás ideje: 2011-10-16 10:56:57