Palimpszeszt (jav.vált.)
'Alfa', 'béta', 'gamma' fáj nagyon,
'delta', lehet mégse 'epszilon',
'dzéta' után nagy sokára 'éta',
tétet kevés volt emelni 'théta'.
Mint megriadt kis 'ióta', 'kappa',
'lambda'-jajok feslenek szavakba,
aztalfióknak készül a 'mű',
könyvtárakaban mennyi parve'nü',
o'kszi'moront mind 'omikron' ont,
elég lenne 'pí', 'rhó' már megunt
'szigma'gyar 'tau'tológia,
'üpszilonba' kell fogódznia.
Ha 'fi'a'khí'vják majd éjszaka,
na'pszí'nű úttá lesz 'ómega'.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-10-04 21:51:12
Utolsó módosítás ideje: 2011-10-04 21:51:12