Palimpszeszt
ALFA, BÉTA, GAMMA fáj nagyon,
DELTA, lehet mégse EPSZILON,
DZÉTA után nagy sokára ÉTA,
a tét kevés volt emelni THÉTA,
mint megriadt kis IÓTA, KAPPA,
LAMBDA jajok feslenek szavakba,
asztalfióknak készül a MŰ,
könyvtárakban mennyi parveNÜ,
oKSZImoront mind OMIKRON ont,
elég lenne PÍ, RHÓ már megunt,
SZIGMAgyar TAUtológia,
ÜPSZILONBA kell fogódznia.
Majd FIaKHIte egy éjszaka,
naPSZÍnű úttá lesz, ÓMEGA.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-09-29 23:25:54
Utolsó módosítás ideje: 2011-10-01 11:25:36