Trebitsch-tűnődések. 4. Bal lator elmaradt imája
Epikurosz kertjéből a Golgotáig
hosszú volt az út.
Mi ez a ricsaj?
Abba, Abinu - kiabál egy
gonosztevő mellettem.
Asszonysírás, villogó sisakok,
legyek döngése.
Izsópillat mindenütt.
Jártam hellén tengereket,
poros szkíta utakat,
már nem fogok kimosakodni
az életből.
hisz mi voltam?
lenézett szamáriai,
üldözött helóta,
büdös paraszt...
az ám...
na és...
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-09-29 13:08:03
Utolsó módosítás ideje: 2011-09-29 13:08:03