Hamvadó
ez a lány olyan mint egy égő cigaretta
valahányszor megcsókolják, felizzik a sötétben,
s egy kis része elhamvad
végül már csak szürke hamukupac marad belőle,
míg nem érkezik egy új fiú, aki lány alakot formál belőle,
s a csókjával életre kelti őt
végre megtaláltam az igazit! - gondolja a lány,
s hosszan csókolja életrekeltőjét,
aki felizzik a sötétben,
s rögtön szürke hamuvá porlad az egyik kisujja
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-09-29 12:06:13
Utolsó módosítás ideje: 2011-09-29 12:06:13