Ültem a parkban
Barna padon
Jobbra csöves
Balra raszta
Egyik böfög
Másik fingik
De nehéz így
Rímet írni!
Gyilkolom az agyamat
Szorítom a tollat
Közben szemem siklik
Barna padra
Rajta ékes magyar
Rovásírás
„Apa, anya
Feri, geci”
De jó itt a
Parkban ülni!
Közben jobbra csöves
Balra raszta
Egyik böfög
Másik falja.