Cet - jav.
érkezik végül egy hatalmas cet,
amely élve elnyel, s alá bukik a vízben
belsejében, ha fáklyát gyújtok, írást látok a gyomrába vésve,
elődöm húsba karcolt próféciáit
micsoda írások ezek, és soha senki nem olvashatja őket,
egyedül én, aki már nem szökhet innét
az élet titkai megfejtve, de elérhetetlenül;
egy cet gyomrában, a tenger legmélyebb fenekén
Isten szándéka szerint
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-09-12 10:26:57
Utolsó módosítás ideje: 2011-09-12 10:26:57