Mennyi csillag!
Sok-sok apró kicsi csillag,
bennük ezer csoda ragyog:
lehetsz tündér, kis királyfi,
Csizmás Kandúr, Pöttöm Panni.
Lehetsz égbe nyúló fácska,
ezüst ágon ringó alma,
rigófütty, mi messze hallik,
s nem durcás, ha anyuka hív.
Nézd csak, mennyi, mennyi csillag,
álmaidra ők vigyáznak,
betakarlak, ne fázzál meg,
aztán reggel mesélsz nekem.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-08-12 00:02:38
Utolsó módosítás ideje: 2011-08-12 00:02:38