Tabula rasa
Új blogot kezdtem szösszeneteimnek,
Melyek amúgy teljesen érdektelenek.
Mint amikor a nők frizurát váltanak,
De a tiszta lapról pár éve lecsúsztam.
Volt sok inger, tapasztalás s emberek,
Kik folyton jöttek-mentek az életemben.
Nem bánok semmit a múltból, most is csak azt,
Hogy a jelenben nem találom önmagam.
Kulcsproblémám a munka- s párkeresés,
Célom hogy albérletbe költözhessek én,
Tudom hogy egyszer majd jól alakul a lét,
Ez most csak egy kis időre beborult ég.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-08-01 20:02:50
Utolsó módosítás ideje: 2011-08-01 20:02:50