Holdfény-flash
Érces betonfalak mellett,
torony árnyékában
fagerendák merednek.
A kapun lomb árnyéka,
mint elmében gondolat
áttöri a titok - -
Démon ugrik a
végtelenből kába mezőkre.
- Sors-verseny! - kiáltja. Lutri!
Duzzad a válla,
izma feszül, mint a Tuti Tipp
- már szökell is tovább - -
Ismét előttem a betonfal.
A torony. Fásult farosthang,
gerendák csikorognak.
A hold fénye betakar - -
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-07-27 08:07:53
Utolsó módosítás ideje: 2011-07-27 08:07:53