közhelyek
közhelyek. mivé tesznek?!
pedig, építő köveim
lassan, szépen, egyre
feljebb
próbálom mint hímestojáson
kérlek múzsám most fogj meg
majd köddé válik
és semmivé vesznek
mik eddig táncot jártak előttem
mert megint egy közhely
rőhej
faragná énemet
gyöngyöző hullámzó forgácsként
patak medrébe vájt szoknyádon
harmat virág péntek
lenyugvó parti rétek
kérlek! fogjátok énem
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-07-26 01:14:13
Utolsó módosítás ideje: 2011-07-26 20:39:48