majdnem
nagyon kellemes és egy kicsit izgató is
a gondolat, amikor rádöbbenünk, hogy egy
fontos dolog úszott el mellettünk, mint valami
szépen megfaragott, velencei gondola.
hallucináció a világ megmentője!
mert ez nem is gond volt, csak egy lila
pocsolya felszínén úszó illúzió,
renyhe vártornyok remegtek,
felfordított teknősbéka
ficánkolt,
nem, nem betonból
volt a páncélja, bicskával
mégsem lehetett kimetszeni
belőle, de
a bicska
cápauszonyleves készítésére
roppant célszerű.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-07-01 11:10:28
Utolsó módosítás ideje: 2011-07-01 11:10:28