ifj. Nagy Bálint
SZERETET
Szeretem a múló időt,
Szeretem a tiszta jövőt,
Szeretem a múltidézőt,
Szeretem az emberöltőt.
Szeretem a gyermekeket,
Szeretem a felnőtteket,
Szeretem a nemzeteket,
Szeretem a szeretetet.
Szeretem ha szeretnek,
Szeretem ha gyűlölnek,
Szeretem ha ölelnek,
Szeretem ha megvetnek.
Szeretem ha kérdeznek,
Szeretem ha kérdezlek,
Szeretem ha kergetnek,
Szeretem ha kergetlek.
Szeretem az igazságot,
Szeretem a hamisságot,
Szeretem a vidámságot,
Szeretem a komorságot.
Álomképet nem hajszolok,
Mert én ilyen ember vagyok.
Zirc, 1983, 08. 15.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.
|
|
|