nyom
csak mérd fel a két
pózna közötti távolságot,
teljesen mindegy, miért.
simogasd óvatosan
a betonfalakat.
rajzold magad alá
a macskakövet.
ér valamit neked
ez a környezet?
neved lehetetlen
megőrizni itt.
hisz nem képlékeny már a mozzanat.
gránit lett minden.
törd fel a lakatokat,
nézz idegen ajtók mögé,
lopj, mint az igazi tolvajok.
fúrj lyukat mindenhova.
nem számít, mit kapsz vissza.
egy hirdetőtáblára ragasztva
már rég elvesztetted bőröd rugalmasságát.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-05-31 21:54:02
Utolsó módosítás ideje: 2011-06-02 20:08:04