Tenger-kabin
felszállsz egy vonatra,
és kinyitsz egy kabinajtót,
ami mögül legnagyobb meglepetésedre
sirályok hada röppen elő
orrodat a sós tenger-illat
csiklandozza,
miközben helyet foglalsz
egy kikötött csónakban
- Nagyon kérem, jöjjön ki abból
az ülésen felejtett utazási prospektusból,
és mutassa a jegyét!
- kér valamivel később a betoppanó kalauz
de te meg se akarod hallani;
két kagylót dugsz csak a füledbe
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-04-27 21:55:05
Utolsó módosítás ideje: 2011-04-27 21:55:05