Nyújtózkodó város
a hét egy bizonyos napján
öntözőkocsi jár be minden utcát
emeletes házainkat gondozni kell,
hogy még magasabbra nőjenek;
hát így fejlesztjük mi a várost
persze ahogy az épületek egyre nőnek,
a bejárati ajtók is csak nyúlnak
és nyúlnak:
már három embernek kell egymás vállán állnia,
hogy elérjük a kilincset
de mit számítanak az efféle kellemetlenségek,
ha hétről hétre közelebb kerülünk Istenhez?
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-04-22 13:35:22
Utolsó módosítás ideje: 2011-04-22 13:35:22