Beavatás
tekintet és csontváz villog
a film megszakad mielőtt
megnyílna a mozi
vége the end finish
olvasod a kontaktlencséd mögül
közelebb lépsz és nézed
hogy a tág pupilla miként
bámulja és várja hogy
nagy karakterekkel betűzze ki
az élet hogy ezt is igen szépen
elkúrtad mint a szűzességét
a sarki vörös aki menyasszony is
volt egyszer lánykorában
és a pap rítusa a tieddel
együtt akarta profánná
tenni de nem hagyta
meggondolta magát-
még időben
mert nem beavatás ez mint
a cím sugallja
hanem valami olyasmi
amit akkor
tennél ha látnál amögé
hogy milyen szertartás a vörösé.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-04-05 03:57:31
Utolsó módosítás ideje: 2011-04-05 03:57:31