Könnyek nélkül
Mit nekem a fájdalom
lenyelem mint a könnyeket
mosolygok rá
mintha semmi se fájna
megszeppenve mint rég
mikor anyám korholt
be nem vallott bűneimért
s konokul ellenálltam
Mit nekem a fájdalom
mikor se Ő se bűnöm nincs már
csak magamat korholom
s jó lenne ha fájna
a ki nem mondott szó
lélekvezeklő csendben
könnyek nélkül megkönnyezve
halálra váltan
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-04-04 18:49:13
Utolsó módosítás ideje: 2011-04-06 14:57:26