Városligeti faszsor
kell-e a szerelemhez megértés?
kell hogy kitaláljanak?
kellenek magyarázandó esetek?
[mint a bizonyítványomat]
kell felszabadulás?
kell a "nicsak kibeszél bennem?"..
és táncolni a szalagavatón?
kell hozzá akármi?
körül kell-e metélni a gondolataidat
a tésztaszaggatóval mielőtt?
van elengedhetetlen megengedhetetlen kiengesztelhetetlen?
van hozzá adaléktáblázat-mértékegység-recept
a szerelemhez utasító szók.?
de már azzal hogy ilyeneket kérdezek
el van baszva az egész
ebből látszik hogy úgy ahogy van
úgy nincs
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-04-03 22:29:44
Utolsó módosítás ideje: 2011-04-03 22:29:44